Den censurerede efterårsudstilling 2018

Kunstforeningen Limfjorden

Udstillingen løber fra søndag den 30. september til og med søndag den 28. oktober på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter.

Ferniseringen finder sted lørdag den 29. september kl. 14.00 og er åben for alle.

Åbent alle dage kl. 13.00-17.00. Mandag lukket. 

Entré: kr. 30 (Personlige medlemmer inkl. ledsager gratis).

 

Kunstforeningen Limfjordens Censurerede Efterårsudstilling har været afholdt 60 gange. Her har kunstnere fra hele landet mulighed for at få vurderet deres værker af kvalificerede censorer.

95 værker kom gennem censorernes nåleøje fordelt på 49 kunstnere.

Årets censorer på Kunstforeningen Limfjordens udstilling i oktober 2018 er 3 markante, vidt forskellige kunstnere fra Limfjordslandet og det danske kunstnersamfund.

Kirsten Klein, der som fotograf fryder enhver naturelsker, og som vi her på egnen også kender fra værket ”LIMFJORDEN”, sammen med Hans Edvard Nørregaard-Nielsen.

Hun forstår at fange det, som vi ofte ikke selv kan sætte fingeren på.

Har fotograferet og udstillet mange steder i verden , er tildelt Statens livsvarige kunstnerydelse , medlem af kunstnersamfundet, BKF og ”Corner”, bare for at nævne lidt.

 

 

Felix Pedersen, har også hele verden som sin legeplads , med landskabet som fortolkningsobjekt ofte i et abstrakt-ekspressionistisk billedsprog på store flader.

Han bor ved Viborg og har rod i limfjordsegnen med bl.a. grupperne ”Spor” og ”Sæhrimmer”, men gebærder sig også som landartkunstner i bl.a.Japan.

 

Gennem censurernes nåleøje blev 95 værker godkendt fordelt på 49 kunstnere.

 

Kurt Tegtmeier, Thisted, hvis skulpturer og landart kan findes repræsenteret overalt i det ganske land. Han er ”KOLORIST” og ligesom Kirsten Klein med i VRÅ-udstillingen.

Han arbejder både konstruktivt og surreelt, associerende. Et af hans værker kan ses ved Færchbygningen, ringvejen i Holstebro.