The Denzal Sinclaire Quartet

Oplev den karismatiske jazzsanger Denzal Sinclaire, når han sammen med Danmarks førende jazzmusikere giver koncert på Gimsinghoved onsdag den 11. oktober 2017 kl. 20.00.

Han er kendt som én af de mest elegante fortolkere af jazz standards i verden, og han har de sidste tre år optrådt fast med Wynton Marsalis & The Lincoln Center Jazz Orchestra. Sinclaires stemme er varm og udtryksfyld, og han er af flere blevet sammenlignet med Nat King Cole.

Denzal Sinclaire stammer fra Canada, men han optræder i hele verden. Sinclaire har udgivet tre albums og vundet Jazz Report Magazine’s pris ”Male Jazz Vocalist of the Year” fire år i træk.

Når Sinclaire denne aften giver koncert på Gimsinghoved er det med tre af Danmarks førende jazzmusikere. Guitarist Mads Kjølby er uddannet fra Musician’s Institute i Los Angeles og Rytmisk Musikkonservatorium i København, og udover at spille med store internationale navne optræder Kjølby blandt andre med DR Big Bandet og Tivolis Big Band på den danske jazzscene.

Den canadiske bassist Graig Earle er efterspurgt på begge sider af Atlanten, og han samarbejder med både helt nye jazzspirer og jazzveteranerne. Som en del af trioen Rosendal/ Earle/ Templeton vandt han i 2008 en DMA for ”Årets Jazzplade”.

Trommeslager Janus Templeton er et kendt ansigt på den danske jazzscene med tusindvis af livekoncerter i både ind- og udland samt mere end 30 cd-udgivelser bag sig. Templeton har spillet med navne som Sinne Eeg og Jacob Fischer Trio, og med sit dynamiske og lydhøre trommespil inviterer han publikum med ind i musikken.

Glæd dig til en aften med jazz i verdensklasse. Denzal Sinclaire kommer til at croone sig ind i dit musikhjerte fra første strofe.

Billetsalget til denne koncert er i fuld gang – kun få billetter tilbage!