Julejazz – UDSOLGT

 Foto fra sidste års julejazz 2016 med Jesper Thilo All Stars

Det er en tradition hvert år, at der afholdes julejazz på Gimsinghoved – lige midt i juleudstillingen. Og der plejer at være fyldt til bristepunktet med glade og forventningsfulde publikummer.

 

Navnet på årets julejazz 2017 bliver JAZZ PÅ DANSK med jule- og vintersange
ÅRETS JULEJAZZ ER UDSOLGT

En ægte dansk jul indeholder konfekt, ris à la mande, flæskesteg og fælles familieopvarmning forand fjernsynet, hvor Jesper Fårekylling synger “Når Du Ser Et Stjerneskud”. At sidstnævnte først blev koblet på den danske jul i 1967 og, at det er en amerikansk sang, der er lavet til en film om en trædukke, spiller ingen rolle. Den hører til den danske jul. Basta!

Så selvfølgelig har Martin Schack taget den med på det sidste nye album i Jazz på Dansk serien. Vi præsenteres for en række danske jule- og vintersange og så selvfølgelig lige “Når Du Ser Et Stjerneskud”.

Pianisten Martin Schack har igen samlet et stjernehold af jazzmusikere. Denne gang omkring udvalgte danske jule- og vintersange.

Forgængeren “Jazz på dansk II” har leveret udsolgte koncerter høstet fine anmeldelser.

Den er, med sit varme og personlige udtryk, en skattet CD af mange.

Den kommende udgivelse er igen et resultat af Martin Schacks smagfulde og musikalske arrangementer af håndplukkede danske sange.

Sangene og melodierne bliver spillet med stort overskud, indlevelse, respekt for det “oprindelige oplæg” tilsat et dybt og swingende beat, der har sin rod i den jyske muldjord.

Martin Schack – piano

Morten Lund – tr.

Morten Ramsbøl – bas

Michael Olsen – sax 

Entré: Kr. 150 – for personlige medlemmer af Gimsinghoved: Kr. 125
Max. 4 billetter pr. person