Rækker ud – en koncertrække

Mandag den 19/2 2018 kl. 20.00 slår vi dørene op for en koncertrække – et musikalsk møde mellem tango, opera, den klassisske og den nye experimenterende musik.

KONCERTEN ER UDSOLGT.

Entre kr. 300
(250 kr. for medlemmer).
Første 60 billetter er nummererede.
Kun 90 billetter i salg!

Billetsalget starter mandag den 8. januar kl. 09.00 fra Gimsinghoved
Max: 4 billetter pr. person

Koncerterne spilles af et ensemble bestående af Steffen Brandt, Bjarke Mogensen, Josefine Opsahl, Thea Vesti Pedersen og Andrea Pellegrini.

De har valgt at gå sammen  til denne lejlighed og udfordre genrerne og de trygge rammer for det, vi kender og tror, vi kan lide.

En koncertrække, som ønsker at række ud efter det i os alle, som i disse besynderlige tider mere end nogensinde venter på at blive læst, forstået og forløst. Det kunne være længsel efter sammenhæng, samhørighed og nærvær. Eller eftertanke, fordybelse og omtanke. Det kunne især være glæde, varme og fællesskab.Musikalsk bliver det et møde mellem tangoen, operaen, den klassiske og den nye eksperimenterende musik bundet sammen af sangskrivningen og fortællingen.

I ønsket om at komme nærmere Gud eller blot eksistensen og vilkåret har ensemblet valgt at række ud med sange fra vores fælles historie, nyfortolkninger af Bob Dylan, Leonard Cohen, Piazzolla og rockorkestret TV-2 – foruden salmer, som har været stærke nok til at overleve frem til i dag.

Grundstemningen – at få hinanden i tale og åbne op for de muligheder livet byder os anslås af sange som ”Halleluja”, ”Op al den ting”, ”Bag duggede ruder” og ”Sig nærmer tiden”.

Musikere og sangere har sat hinanden stævne til denne specielle lejlighed og vil herefter igen kaste sig over det, de hver især er kendte for.

Ensemblet består af:

Bjarke Mogensen er landskendt accordeon-virtuos med en stor solokarriere bag sig i både ind- og udland. Han har desuden modtaget Kronprinseparrets Stjernesdryspris.

Josefine Opsahl har trods sin unge alder allerede markeret sig stærkt på den danske scene bl.a. som medlem af det eksperimenterende ensemble WE like WE, som brillierer på festivaler overalt i verden inkl. Roskilde Festival.

Andrea Pellegrini er en af de mest populære, efterspurgte og prisbelønnede danske mezzo-sopraner. Hun har foruden sit virke på den traditionelle operascene beskæftiget sig en del med at præsentere den klassiske musik i genrebrydende møder.

Thea Vesti Pedersen dannede det eksperimenterende klassiske Aarhus baserede ensemble Lydenskab efter sin guitar debut fra solistklassen. Hun har siden iværksat og spillet koncerter, der udfordrer scene-rummet og derved bragt den klassiske musik ud på helt nye platforme.

Steffen Brandt er sanger og sangskriver i det danske band TV-2. Han har gennem en årrække taget tiden og danskernes liv under kærlig behandling.