NEEDLEWORK AFTER DARK

 

I perioden 29. marts – 16. juni 2019 viser Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter udstillingen “Needlework after Dark” med værker af Andreas Schulenburg og Thomas Wolsing.

Åbent alle dage kl. 13.00-17.00. Mandag lukket.

Entré: kr. 30 (Personlige medlemmer inkl. ledsager gratis)

   

Toget er lige kørt. Sidst var her en kiosk, men DSB har lige lukket den. Nu er her kun mørke og lysskær fra …? 

Kunstnerne Andreas Schulenburg og Thomas Wolsing viser værker i filt og korsstingsbroderi, der på humoristisk og satirisk vis fantaserer over de landskaber, reklamer, symboler og stemninger i det offentlige rum, der møder den besøgende ved ankomst til et af de tyndt befolkede dele af Danmark, når mørket falder på.

Thomas Wolsing arbejder med at gengive motiver i korsstingsbroderi, bedre kendt som stramaj. Thomas Wolsing er uddannet på det kongelige danske kunstakademi og beskæftiger sig i sin kunst med udkantsproblematikker. For Wolsing er broderiet et superspændende ”retromedie”, der tvister gammelt med nyt. Thomas Wolsing bor og arbejder i Thy

Andreas Schulenburg arbejder i flere materialer, heriblandt filt, keramik, maleri og tegning. Andreas Schulenburg (f. 1975 i Hamburg, Tyskland) er uddannet fra Det Kgl. Danske Kunstakademi i 2005 og bor og arbejder i København. Schulenburg har en lang række udstillinger i Danmark og udlandet bag sig, og han er repræsenteret i en række offentlige og private samlinger, heriblandt Statens Kunstfond, ARoS, Ny Carlsberg Fondet og Nykredit.