Iskrystalprinsessen

Haute Couture designeren Jørgen Simonsen
udstiller sine smukke kreationer på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter

Udstillingen ””Iskrystalprinsessen vol. II – Bæredygtig Kulturarv” på Gimsinghoved med flotte kreationer af Haute Couture designeren Jørgen Simonsen

Periode: Fra lørdag den 13. januar og til og med søndag den 18. marts 2018

Åbningstider:
Tirsdag – søndag fra kl. 13.00 – 17.00
Mandag lukket

Til denne udstilling vil der være forhøjede entré!

 Haute Couture designeren Jørgen Simonsen har sine rødder i Struer

Som de fleste sikkert allerede har erfaret via dagspressen, kan vi allerede nu løfte sløret for en helt unik udstilling, som vi får mulighed for at vise på Gimsinghoved og i den forbindelse et kæmpesus fra byernes by Paris i form af 2 helt unikke modeshows i Folkets Hus, hvor der både i udstillingen på Gimsinghoved samt på catwalken i Folkets Hus vil blive vist kreationer af den verdenskendte danske Haute Couture designer Jørgen Simonsen, der har sine rødder i Struer.

Torsdag den 11. januar 2018 ruller vi den røde løber ud i Folkets Hus og slår dørene op for et storladent og internationalt Haute Couture modeshow, som det ville blive afholdt i de store metropoler med professionelle modeller, hår- og makeupartister, lyd, lys, champagne og canapéer. Og ikke bare ét show men hele to af slagsen, hvor publikum fra både nær og fjern vil komme helt tæt på catwalken og mærke suset fra Paris.

Billetsalget til disse modeshows startede mandag den 4. september 2017 kl. 10.00 ved personligt fremmøde i Folkets Hus eller pr. tlf.: 9785 1157.
Og på blot ½ time var alle billetter revet væk.

ALT UDSOLGT til de to Haute Couture modeshows
i Folkets Hus torsdag den 11. januar 2018

Se nærmere om modeshowet på vores website for Folkets Hus www.folketshus.struer.dk

Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter vil modtage en vandreudstilling kaldet ”Iskrystalprinsessen vol. II – bæredygtig kulturarv” – en udstilling med mange lag og indfaldsvinkler i én og samme fortælling, men med stærk fokus på, hvad der sker, når en modeskaber lader sig inspirere af en fremmed kultur – i dette tilfælde den oprindelige Inuit-kultur – og dens folkedragt, hvorledes mødet mellem de to verdener skildres og hvad der efterfølgende kan udvikles af et sådant samspil. Udstillingen er kommissioneret af NAPA, Nordens Institut i Grønland og er skabt af den internationale Haute Couture designer, JØRGEN SIMONSEN.

Og det er ikke første gang, Jørgen Simonsen gæster Gimsinghoved – hele tre gange har han tidligere udstillet diverse kreationer i de smukke stuer på propritærgården, senest i sommeren 2015 med udstillingen “Jørgen Simonsen – En Designers Univers”, som var en ren publikumssucces.