Iskrystalprinsessen

13. januar til 18. marts – Haute Couture designeren Jørgen Simonsen udstiller på Gimsinghoved

Åbent alle ugens dage kl. 13.00 – 17.00 (mandag lukket)

Entré 50 kr. (personlige medlemmer 25 kr.)

DVD’en fra de fantastiske modeshows i Folkets Hus den 11. januar kan nu købes på Gimsinghoved. Pris: kr. 50,-

Udstillingen ””Iskrystalprinsessen vol. II – Bæredygtig Kulturarv” med flotte kreationer af Haute Couture designeren Jørgen Simonsen

 

Haute Couture designeren Jørgen Simonsen har sine rødder i Struer

Udstilling følger efter modeshow

Som de fleste sikkert allerede har erfaret via dagspressen, kan vi allerede nu løfte sløret for en helt unik udstilling, som vi får mulighed for at vise på Gimsinghoved og i den forbindelse et kæmpesus fra byernes by Paris i form af 2 helt unikke modeshows i Folkets Hus, hvor der både i udstillingen på Gimsinghoved samt på catwalken i Folkets Hus vil blive vist kreationer af den verdenskendte danske Haute Couture designer Jørgen Simonsen, der har sine rødder i Struer.

Torsdag den 11. januar 2018 ruller vi den røde løber ud i Folkets Hus og slår dørene op for et storladent og internationalt Haute Couture modeshow, som det ville blive afholdt i de store metropoler med professionelle modeller, hår- og makeupartister, lyd, lys, champagne og canapéer. Og ikke bare ét show men hele to af slagsen, hvor publikum fra både nær og fjern vil komme helt tæt på catwalken og mærke suset fra Paris.

Billetsalget til disse modeshows startede mandag den 4. september 2017 kl. 10.00  og meldte alt udsolgt 10.45 samme dag.

Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter vil modtage en udstilling kaldet ”Iskrystalprinsessen vol. II – bæredygtig kulturarv” – en udstilling med mange lag og indfaldsvinkler i én og samme fortælling, men med stærk fokus på, hvad der sker, når en modeskaber lader sig inspirere af en fremmed kultur – i dette tilfælde den oprindelige Inuit-kultur – og dens folkedragt, hvorledes mødet mellem de to verdener skildres og hvad der efterfølgende kan udvikles af et sådant samspil. Udstillingen er kommissioneret af NAPA, Nordens Institut i Grønland og er skabt af den internationale Haute Couture designer, Jørgen Simonsen

Det er ikke første gang, Jørgen Simonsen gæster Gimsinghoved – hele tre gange har han tidligere udstillet diverse kreationer i de smukke stuer på propritærgården, senest i sommeren 2015 med udstillingen “Jørgen Simonsen – En Designers Univers”, som var en ren publikumssucces.

————————- N Y H E D ————————————————————————————————

Foredrag med Jørgen Simonsen om tilblivelsen af modeshowene ”Gadjo Manoush Inuit” og den efterfølgende udstilling “Iskrystalprinsessen vol. II” i Struer

EKSTRA EKSTRA FOREDRAG: Tirsdag den 20. marts kl. 16.00 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter

UDSOLGT!!: Mandag den 19. marts 2018 kl. 19.30 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter i Struer

UDSOLGT!! EKSTRA FOREDRAG: mandag den 19 marts kl. 16.00 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter i Struer

På utallige opfordringer arrangeres et foredrag, hvor man får chancen for at møde topdesigneren Jørgen Simonsen – næsten på tomandshånd – da der er et meget begrænset antal billetter til denne event. Han er aktuel med en udstilling af haute couture på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, hvor man kan komme tæt på 43 af de 57 passager, som blev vist på to storslåede modeshows, der var Paris værdige, i Folkets Hus i Struer. Modeshows, hvor anmelderen i Berlingske efterfølgende skrev: ”Skuespillerinder på jagt efter en Oscar-kjole burde have været i Struer torsdag aften”.

Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter tilbyder hermed en unik og helt exceptionel mulighed for at høre designeren selv fortælle om tilblivelsen af shows og udstilling – fra idé og koncept over selve udførelsen til den endelige udformning og dermed få et meget personligt indblik i en verden, der ellers kun er tilgængelig for de få. Der vil til foredraget blive vist video fra showene samt udvalgte still-billeder fra samme.

Pris pr. person: Kr. 150 (kr. 100 for medlemmer) inkl. kaffe/te og kage.

Billetsalget til foredraget er startet på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter i Struer, og man kan henvende sig på
tlf.: 9784 0258 eller via mail: post@gimsinghoved.dk

Bemærk venligst, at der er et yderst begrænset antal pladser.