Juleudstilling

Hvert år har vi en juleudstilling på Gimsinghoved, hvor vi har ca. 35 kunsthåndværkere med stande og der er altid pyntet flot op i hovedhusets smukke stuer og rum.

Juleudstillingen løber over 5 uger og i år er perioden fra lørdag den 11. november og til og med søndag den 17. december 2017.

Temaet på årets juleudstilling er JUL SOM I GAMLE DAGE inspireret af, at Struer by netop i år kan fejre 100-års købstadsjubilæum.

år er der tilmeldt 36 spændende kunsthåndværkere – og mange af udstillerne af nye. Og så har vi igen i år – som tidligere år – mange af de lokale og dejlige kunsthåndværkere, som har været med på juleudstillingen igennem årene.

Udover juleudstillingen har vi på Gimsinghoved en tradition, hvor vi inviterer 4 virksomheder, kunstnere, foreninger eller andet til at dække et bord. De besøgende kan så stemme på det smukkeste eller mest interessante bord og ved en lodtrækning vinde en gave.

 

Bordækkerne i år er 4 af de foreninger, der er tilknyttet Gimsinghoved:
Kom & Syng
Foreningen Norden
FOF Nordvestjylland
Struer Havekreds

Vi har også en hyggelig café, der hver dag i juleperioden sælger lækkert jule-hjemmebag, kaffe, te samt gløgg og æbleskiver. Udstillingen er åben hver dag 13.00 – 17.00 undtagen mandag, hvor vi fylder op. Der er gratis entré til juleudstillingen!