CLAIRE MARTIN

Torsdag den 12. marts 2020 kl. 20.00

 

Koncerten med Claire Martin er aflyst. Penge for billetter refunderes ved at sende mail til gimsinghoved@struer.dk med navn og kontonummer!
Vi håber, at koncerten kan gennemføres på et senere tidspunkt.
Pas godt på hinanden og jer selv!


Billetsalget starter tirsdag den 4. februar 2020 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter
For medlemmer dagen før! (Max. 4 billetter pr. medlem)
Ring på tlf.: 9784 0258 eller send en mail til post@gimsinghoved.dk

Entré: kr. 175 | Medlemmer: kr. 125

Claire Martin har i løbet af de sidste 30 år turneret over hele verden, og er blevet udnævnt til at være blandt top fire jazzsangere på planeten (Jazz Times, USA) – og er bare så cool!

Hun har været professionel siden hun var 19 og allerede to år efter indfriede hun sin drøm om at komme til at synge på Ronnie Scotts legendariske jazzklub i Londons Soho. Hun har siden udgivet 18 albums, blandt andet i samarbejde med prominente musikere som Martin Taylor, Bill Charlap og Kenny Barron og arbejdede, indtil dennes død i 2012, intenst sammen med den berømte komponist og pianist Sir Richard Rodney Bennett i en intim og berømmet duo.

Hun har blandt andet vundet syv British Jazz Awards, hvor to af dem er inden for kategorien “Best Vocalist” i 2009 og 2010 og en anden for årets bedste jazzudgivelse i 2012, hvor hun sam-arbejdede med Kenny Barron og et amerikansk hold og hvor resultatet, TOO MUCH IN LOVE TO CARE, modtog femstjernede anmeldelser overalt, og i Jazz Journal blev hun promte udråbt til at være ”en af de fineste jazzvokalister i verden i dag”.

Og så er hun adlet, og det betyder noget i England! Claire Martin er en af kronjuvelerne i jazzens verden!

Line up:

Claire Martin, vokal
Jim Mullen, guitar
Mads Bærentzen, piano
Thomas Ovesen, bas
Kristian Leth, trommer

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.