Frivillige

Kustoder til udstillingen

 

De frivillige, der er tilknyttet Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter er et helt uundværligt gode for at kunne drive dette sted. I alt 31 personer af de frivillige fungerer som kustoder i weekender og på helligdage og er med til at passe de skiftende udstillinger og servicere de gæster, der kommer i huset. De stiller også gerne velvilligt op som assistance til festivaler, større arrangementer samt hjælper til i vores årlige og meget kendte juleudstilling, der gennem 5 uger har åbent alle dage fra kl. 13.00 til kl. 17.00.

Mange af kustoderne har været her i rigtig mange år og nogle af dem har været med helt fra starten i 1989, da Gimsinghoved blev en selvejende institution og startede som det kulturcenter, det er den dag i dag.

Vi har stadig mange på venteliste til at blive kustoder og dermed ønsker at give en ekstra hånd med til at passe udstillingerne.

Foruden de mange dejlige og meget pligtopfyldende kustoder har vi til Gimsinghoved også tilknyttet et frivilligt havehold bestående af 14 haveentusiaster, der hver onsdag formiddag i havesæsonen mødes for at passe og pleje den smukke parklignende have.

Haveentusiasterne