Gimsinghoved Festival 2018

 

Søndag den 19. august 2018 kl. 13.00-17.00 (Dørene åbnes kl. 12.30)

Pga. det regnfulde vejr flyttes festivalen til Folkets Hus.
Der bliver ikke solgt billetter i døren.
Der vil være både stå- og siddepladser i Folkets Hus.

Gimsinghoveds smukke have vil denne søndag i august emme af god musik og festival-stemning, når vi åbner havelågen for årets Gimsinghovedfestival.

I år vil man til festivalen kunne opleve

ANNE LINNET – Ingen anden dansk sangerinde og sangskriver har som ANNE LINNET printet sig ind i generationer af danskernes musikalske dna og hun tilhører den helt tunge vægtklasse af dansk pophistorie. Som en af Danmarks mest markante kvindelige kunstnere og som medlem af bands som “Tears, Shit & Chanel”, “Anne Linnet Band” samt “Marquis de Sade” har ANNE LINNET ageret soundtrack til vores liv i mere end 40 år og beriget os med moderne klassikere såsom “Tusind Stykker”, “Smuk og Dejlig”, “Glor på Vinduer”, “Venus” og “Barndommens Gade” med mange flere og er én af de få sangerinder herhjemme, der har holdt sig aktuel igennem flere årtier. ANNE LINNET er sangskriver og komponist til et væld af værker, der spænder over en bred vifte af genrer og har således modtaget IFPI´s Ærespris for sin store betydning i dansk musik.

RASMUS LYBERTH (duo) – den store stemme fra Grønland. Han kan fylde spillesteder til bristepunktet og begejstre både publikum og anmeldere. Det er altid en betagende og helt enestående oplevelse at høre Rasmus Lyberth synge sine grønlandske sange. Rasmus besidder en ganske speciel evne til at formidle de dramatiske, storslåede og kontrastfyldte fortællinger, der både findes i Grønlands natur og menneskeskæbner.

DUOEN JANE & SHANE er en ekstraordinær musikalsk oplevelse. Duoen er begavede musikere og spillemænd, der med medrivende energi skaber magiske øjeblikke, når de bringer deres forførende irske/britiske folkemusik på scenen.
”Deres udstråling må gøre en koncert meningsfuld – selv for døve!” (Niels Hausgaard)

Såfremt vejrguderne lukker op for sluserne bliver festivalen flyttet til Folkets Hus, hvor der vil være både sidde- og ståpladser – derfor kun 400 billetter i forsalg.

Som festivalgæst er man velkommen til selv at medbringe stole eller tæpper. Der vil også være stillet stole op til fri afbenyttelse.

I Gimsinghoveds have vil der kunne købes grillpølser samt kaffe, fadøl, vin og vand. Som noget nyt kan der også købes mini burgere med rødbede.

Festivalens gæster vil denne dag også have fri adgang til udstillingen ”Karl Hurm – en tysk naivist”

PROGRAM:

Kl. 12.30: Dørene åbnes
Kl. 13.00-14.00: Jane & Shane
Kl. 14.20-15.20: Rasmus Lyberth Duo
Kl. 15.45-17.00: Anne Linnet Trio
Kl. 17.00: Festivalen slutter

Vi glæder os til at se dig!

 

Parkering til festivalen

P-pladsen ved Kjeldsmarkvej – følg skiltene.

INGEN parkering på P-pladsen foran Gimsinghoved.