GIMSINGHOVED FESTIVAL 2021

Søndag den 22. august 2021 kl. 13.30 (dørene åbnes kl. 12.30)
Sted: Parkscenen v/Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter, Gimsinghoved 1, 7600 Struer
Forsalg før 1. juni 2021: kr. 200 | Forsalg efter 1. juni 2021: kr. 250 (Der bliver kun udbudt 350 billetter i forsalg)
Billetsalget er startet i Folkets Hus (9785 1157 eller folketshus@struer.dk) og på Ticketmaster (bemærk Ticketmaster tager gebyr på kr. 25 pr. billet)

!!!OBS – FESTIVALEN FLYTTES!!!

Pga. Corona-smitten i Danmark har vi valgt at flytte Gimsinghoved Festival 2020 til søndag den 22. august 2021.Dine billetter til den oprindelig festival vil stadig være gyldige til den nye dato i 2021. Skulle datoen ikke passe dig, vil billetterne kunne refunderes til og med fredag den 26. juni 2020. 
Refunderingen af billetter købt i Folkets Hus sker ved at aflevere billetterne i en kuvert i Folkets Hus’ postkasse (bag ved huset) eller ved at sende dem til os pr. post. Afleverer eller sender du billetterne, skal du sammen med billetterne vedlægge information om navn, tlf. og kontonr.Har du købt billetter via ticketmaster.dk refunderes billetterne gennem ticketmaster.dk til og med fredag den 26. juni 2020.
Vi beklager ulejligheden, og håber på at du får en god oplevelse til festivalen den 22. august 2021 i stedet.
Gimsinghoved Festival – Danmarks måske hyggeligste festival
Dissing, Las og Cross Band, Mike Andersen og Mek Pek & The Debitors er på scenen til årets Gimsinghoved Festival 2020.
Søndag den 23. august 2020 åbner Gimsinghoved havelågen op til årets Gimsinghoved Festival, som afvikles i den smukke have.
Til dette års festival kan du opleve:
Dissing, Las & Cross Band, som fortolker Bob Dylan. Der er tale om en enestående autentisk fortolkning af Dylan universet på højeste niveau, hvor Dylans musik vil blive spillet med musikalsk overlegenhed og høj intensitet. Ledt an af Billy Cross, tidligere guitarist og kapelmester hos Bob Dylan går trioen Dissing & Las sammen med Billy Cross på scenen. Billy Cross, som har turneret med selveste “Uncle Bob” i tre år og medvirket på to af hans albums.
Mike Andersen, soul- og bluesguitaristen, sangskriveren og sangeren, er nok mest kendt som leder af Mike Andersen Band. Han har én af Danmarks stærkeste stemmer og er én af de bedste guitarister. Mød ham med en akustisk guitar og personlige fortællinger sunget med masser af blues og soul – helt skåret ind til benet kun med Mikes guitarspil og stemme i fokus.
Mek Pek & The Debitors indtager scenen med 50’er rock’n’roll i fuldt firspring. Oplev Mek Pek med sin Rock’n’Roll Trio, hvor han styrer gulvbassen og lead vokalen og leverer et show med humor, benspjæt og alle de store hits fra Elvis, Little Richard, Chuck Berry og andre, og mon ikke der også sniger sig lidt af Mek Peks egne hits, fra de sidste 40 år, ind i repertoiret.
Der bliver kun sat 350 billetter til salg i forsalg. Hvis nu vejrguderne ikke er med festivalen den 23. august, så er der mulighed for at flytte festivalen til Folkets Hus i Struer, hvor det stadig vil være en siddekoncert.
Gimsinghoved Festival skiller sig lidt ud fra andre musikfestivaler. Festivalen foregår en søndag eftermiddag og er for hele familien, hvor der er fokus på musikken, den tætte kontakt til musikerne og de hyggelige omgivelser. Der kan i haven købes drikkevarer og pølser samt kaffe/te og hjemmebagt kage. Musikken spiller søndag den 23. august fra klokken 13.30. Dørene åbner kl. 12.30.