SINNE EEG GROUP

Sinne Eeg | Jacob Christoffersen | Lennart Ginman | Morten Lund

Torsdag den 23. april 2020 kl. 20.00

 

Pga. Corona-smitten i Danmark er koncerten med Sinne Eeg Group aflyst. Vi håber at kunne finde en ny dato for koncerten!

 

Billetsalget starter tirsdag den 31. marts 2020 på Gimsinghoved Kunst- og Kulturcenter
For medlemmer dagen før! (Max. 4 billetter pr. medlem)
(Billetsalget starter for medlemmer kl. 17.00 – dørene åbnes kl. 16.00)
Ring på tlf.: 9784 0258 eller send en mail til post@gimsinghoved.dk

Entré: kr. 200 | Medlemmer: kr. 150

Du kan denne aften opleve intet mindre end 3 tidligere Ben Webster Prisvindere på samme scene. Tilsammen udgør de Sinne Eeg Group. Så bliver det ganske enkelt ikke meget bedre.

Sinne Eeg, sang
Jacob Christoffersen, piano
Jesper Bodilsen, bas
Morten Lund, trommer

Der vil blive spillet sange fra Sinne Eegs seneste albums ”Dreams” og et nyt album med DR Big Band (udgivet november 2019). ”Dreams” er blevet flot anmeldt i internationale medier, bl.a. i Downbeat (4,5 ud af 5 stjerner) og The Guardian (4 ud af 5 stjerner).

Sinne Eeg modtog i oktober 2016 Dronning Ingrids Hæderslegat – den sidste i en perlerække af flotte hædersbevisninger, bl.a Ben Webster Prisen, DR Jazz Prisen, 4 x Danish Music Award, den prestigefyldte, franske jazzpris Palmares fra L’Academie Du Jazz (de 60 vigtigste jazzkritikere i Frankrig) samt Holstebro Kommunes Musikpris.

Sinne Eeg er kendt for at være, om muligt, endnu bedre live end på CD. Hendes koncerter kendetegnes ved stort nærvær, humor og et enormt musikalsk overskud, som bl.a. kommer til udtryk ved, at der i den grad leges og tages chancer på scenen – ikke mindst i hendes suveræne scat-sang, som må betegnes som værende i verdensklasse. Intet mindre!

Udover at have indtaget den hjemlige scene er Sinne Eeg ved at have godt fat i udlandet, hvor hun bl.a. jævnligt turnerer i lande som USA, Japan, Kina, Norge og Sverige. Især i Japan og USA er der store forventninger om kommende gennembrud efter flere succesfulde turnéer.

En uovertruffen musikalitet har gjort pianisten Jacob Christoffersen til en af de mest efterspurgte pianister herhjemme. Hans eminente timing, kreativitet og lyriske sans gør enhver koncert med ham til en oplevelse. Jacob Christoffersen og Sinne Eeg har gennem en lang årrække været faste samarbejdspartnere.

Jesper Bodilsen er en verdensklasse bas og har turneret over hele verden. Han har bl.a. arbejdet sammen med trompetist Enrico Rava.

Morten Lund har for længst gjort sig bemærket på den internationale jazzscene og er blandt andet fast medlem af den italienske verdensstjerne Stefano Bollanis trio. Morten Lund har været fast mand bag trommerne i Sinne Eeg Group i mange år, og han er i dag en af de mest efterspurgte trommeslagere i landet og en af de absolut dygtigste i Europa.

Koncerten er støttet af Statens Kunstfond.